Edit Translation
La Rochelle

La Rochelle, de mooie tussenstop!

Het goede leven, dat is wat zij, die de charmes van La Rochelle hebben ontdekt, herhaaldelijk zeggen. Hier is het de oceaan zelf die u verwelkomt. De zee omarmt u met zijn zilte geur, pept u op met zijn verkwikkende lucht en nodigt uit om weg te dromen. Er moet gezegd worden dat het een beetje zijn eigen thuis is, overal aanwezig in de vorm van verschillende symbolen. Met zijn vier havens is La Rochelle de Atlantische stad bij uitstek.

Maar La Rochelle is ook dat licht op de witte stenen, zowel zacht als stralend. Het laat een decor zien die de wandelaar blijft verbazen. Met zijn prachtige huizen in het centrum met bogen die verstoppertje spelen met de zonnestralen. La Rochelle, stad van geschiedenis, maar vooral een stad die altijd in actie is, het maakt niet uit hoe laat het is, in ieder seizoen..

La Rochelle weet ook zijn koffers uit te pakken en rustig te leven. Met een ijsje langs de oude haven slenteren of een zonnig terrasje pakken, dat is pas vakantie.

La Rochelle is tot slot en vooral een stad van uitwisseling, op de oceaan en op de wereld gericht, geboren uit een culturele mengelmoes vanwege zijn commerciële zeeactiviteiten. De bouwkunst, die overal vandaan komt, herinnert ons hier constant aan. La Rochelle houdt van ontvangen. Zijn inwoners ook. Trots op hun stad, willen ze dat het net zo bemind wordt als ze zelf zijn. Laten we zeggen dat dat al zo is!

Klassiek of gezellig, traditioneel of ongewoon, een ieder zal in het aanbod zijn eigen manier om La Rochelle te bezoeken vinden!

www.larochelle-tourisme.com/a-voir-a-faire