Edit Translation

Camping Sables d’Olonne

 

 

camping sables d olonne

 

 

 

 

 

Kom energie opdoen bij camping Sandaya Le Littoral in de buurt van Sables d’Olonne.

Bezoek het in Vendée gelegen Sables d'Olonne!

Optez pour une location de mobilhome aux Sables D’Olonne.

Bekend door het grote zonnige strand van fijn zand en de ongerepte kust, biedt deze badplaats u een afwisselend landschap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een uitzonderlijke ligging

situation-camping-le-littoral-v2
Gelegen in het zuiden van Vendée op maar 5 minuten van les Sables d’Olonne, is de 5 sterren camping Sandaya Le Littoral Littoral de perfecte plaats om een fijne vakantie in de omgeving van les Sables d’Olonne door te brengen. Terwijl u fijn kampeert, of een accommodatie huurt, ontdekt u de badplaats Les Sables d’Olonne. Camping Le Littoral biedt een grote keuze aan chalets en stacaravans die aan al uw wensen voldoen. En voor een geslaagde vakantie in Les Sables d’Olonne, Vendée, biedt het team van de camping u leuke uittips om “La Côte de Lumière” te verkennen.

 

 

 

 

 

 

 

Standplaatsen te huur bij camping Sables D’Olonne


Zin om er even tussenuit te gaan voor een lang weekend of een vakantie? Kies een stacaravan in Sables d’olonne. bij Camping Le Littoral zodat u kunt genieten van de badplaats les Sables d’Olonne, Lekker eten in la Vendée !.

Gelegen in het zuiden van la Vendée, staat les Sables d’Olonne al jarenlang als badplaats bekend, de stad onderging een belangrijke ontwikkeling in de jaren ’50 en ’60, waarin vooral de boulevard zijn huidige vorm kreeg met de vele gebouwen en aangrenzende alleenstaande huizen.

Hoe te bereiken

 

Sables-d'olonne-Grande-Plage__Credit-PascalBeltrami-OT-des-Sables-d-Olonne

 

L’accès s’effectue par l’autoroute A87 jusqu’à la roche sur Yon et par une 2x2voies La roche sur Yon-Les Sables.

Les Sables d’Olonne ligt op enkele kilometers van La Roche sur Yon, hoofdstad van la Vendée, die dankzij een ringweg goed te bereiken is en waardoor het toerisme zich steeds meer ontwikkelt: de bewoners van Nantes en Angers zijn nu al binnen een uur op het strand.

U bereikt de camping of via de prachtige kustweg, of via de D149 welke Les Sables d’Olonne met Talmont Saint Hilaire verbindt.

U kunt in ongeveer 3 uur rechtstreeks met de TGV vanuit Parijs naar les Sables d’Olonne reizen, waardoor er tevens een grote toeristenstroom ontstaan is. Hierdoor heeft de wijk rondom het station, die op 800 meter van het belangrijkste strand (grand plage des sables) ligt, een belangrijke ontwikkeling doorgaan.

Situé à 6 kms des Sables d’Olonne, Le Littoral bénéficie d’une situation exceptionnelle à 80m de la mer. Une piste cyclable vous permet de rejoindre la grande plage des Sables d’Olonne.

 

Voor meer informatie over Les Sables d’Olonne:

Gelijkwaardige thema’s